Page 39 - Bar Moriles
P. 39
BAR MORILES
CARNES Portion Half portion Tapa
MEAT
Chorizo Criollo a la Brasa 8,45 € 6,15 € 3,85 €
-Chargrilled chorizo criollo (spicy sausage)
Chorizo al vino 8,45 € 6,15 € 3,85 €
-Chorizo in a white wine-marinade sauce
Chorizo Frito 7,45 € 5,90 € 3,55 €
-Fried Chorizo
a
F
l
r
i
a
Morcilla Frita
M o c l r t 7,45 € 5,90 € 3,55 €
i
-Fried Black Pudding
Pinchito de Lomo de Cerdo (Unidad) 2,65 €
-Pork loin skewer (unity)
5
€
3
,
1
Pinchito de Cordero (Unidad) 3,15 €
-Lamb skewer (unity)
Churrasco de Pollo 13,00 €
e
l
d
c
h
i
r
r
u
l
e
h
k
c
i
-Grilled chicken churrasco
-
c
n
o
G
c
s
a
r
Brocheta de Solomillo Ibérico, Boletus y Champiñones 5,25 €
-Large shish kabob of iberian sirloin, boletus and mushrooms
9
5
,
4
1
€
Mollejas de Cordero Lechal 20,95 € 14,95 €
-Chargrilled lamb sweetbreads
3
6
,
5
Riñones al Moriles 8,75 € 6,50 € 3,65 €
€
-Pig kidneys in a white-wine sauce
O
r
z
a
o
d
e
I
b
é
o
m
o
i
L
r
Lomo Ibérico de Orza 15,60 € 8,75 €
c
-Iberian pork loin marinated in a clay oot
5
8,75 €
,
€
Carne con Tomate 8 7 6,50 € 3,65 €
-Stewed pork in homemade tomato sauce
Callos de Ternera 9,25 € 7,25 € 3,95 €
-Callos (Beef tripe)
Ternera en Salsa 9,25 € 7,25 € 3,95 €
r
e
d
b
e
a
u
e
- e l n a n o , a l , e e a l n d w n a c
s
i
e
-Veal in an onion, garlic, vegetable and red wine sauce
t
r
a
V
n
i
g
o
n
v
g
i
i
c
Flamenquin a la Española con Queso 8,95 €
-Flamenquin filled with spanish omelette and cheese
€
8,00 € 4,00 €
Cochifrito 12,30 € 8 0
0
,
-Fried suckling pig
Flamenquin de Jamón Serrano 9,75 €
-Serrano ham flamenquin* (Typical cordovan dish)
a
o
o
o
Rabo de Toro
R b e T r 12,50 € 9,40 €
d
-Oxtail
Chuletitas de Cordero Lechal 24,95 € 14,95 €
-Suckling lamb chops
0
€
,
5
4
Carrillada Ibérica a la Miel de Caña 21,50 € 11,75 € 5,40 €
-Iberian pork cheeks in sugar molasses